Alibaba’s Ant Financial lanceert blockchain platform

//Alibaba’s Ant Financial lanceert blockchain platform

Alibaba’s Ant Financial lanceert blockchain platform

Ant Financial, de financiële tak van de Chinese gigant Alibaba lanceert een Blockchain BaaS-platform. Ook wel bekend als Backend-as-a-service. Zo weten diverse bronnen in China te melden. 

Ant Financial

Jiang Guoefei, vicepresident van Ant Financial heeft dit nieuws aangekondigd op het Ant Technolog Exploration Conference in Hangzhou. Het nieuwe BaaS-platform wordt gelanceerd samen met een partnerprogramma welke zich vooral zal richten op blockchain-oplossingen voor middelgrote bedrijven. Ant Financial heeft het plan om de technologie voor de commerciële sector toegankelijker te maken.

14 miljard dollar

De oprichter van Alibaba, Jack Ma, zit zeker niet stil en ziet een toenemende betrokkenheid van Alipay als mogelijkheid in blockchain. Ant Financial heeft eerder dit jaar 14 miljard dollar vrijgemaakt voor de ontwikkeling van de nieuwe technologie.

Alibaba heeft het meest aantal patenten welke zijn gericht op de blockchain techniek. Volgens een recent onderzoek gaat het om 90 patenten. Het is inmiddels geen geheim dat China in het algemeen behoorlijk ver is met de ontwikkeling rondom blockchain. Dit zien we ook terug naar de betrokkenheid en interesse vanuit het bedrijfsleven.

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest

WhatsApp

Linkedin

Telegram

ReddIt

Viber

Email

Print

  Vorig artikelNokia presenteert nieuwe smartphone op 4 oktober Jeffrey

  Bron Technieuws

  By |2018-09-23T13:12:37+00:00september 23rd, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

  About the Author:

  Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

  Geef een reactie