De oprichter van Crypto Capital Venture, Dan Gambardello, heeft kritiek geuit op de focus van de cryptocurrency-gemeenschap op het feit dat Cardano ($ADA) uit de notering is gehaald van de populaire exchange eToro in de VS, in plaats van zich te richten op de notering op Bitstamp.

Op Twitter merkte Gambardello op dat cryptobeleggers zich richten op de negatieve kant van de zaak, aangezien eToro een handelsvolume heeft van ongeveer 67 miljoen dollar per dag, terwijl Bitstamp Europa’s grootste cryptocurrency handelsplatform is met een dagelijks handelsvolume van gemiddeld meer dan 500 miljoen dollar.

Zoals CryptoGlobe meldde, kondigde eToro onlangs op zijn website aan dat het vanwege zorgen over de regelgeving “ADA en TRX zou beperken” voor gebruikers die in de VS zijn gevestigd en dat deze gebruikers “niet langer in staat zouden zijn om nieuwe posities te openen in, of stakingbeloningen te ontvangen voor, Cardano (ADA) en TRON (TRX)”, maar wel “in staat zouden zijn om bestaande posities te sluiten.”

Cardano’s Charles Hoskinson heeft gereageerd op de stap van eToro en zei dat noch de Cardano Foundation, noch Input Output Hong Kong (IOHK) was benaderd door financiële toezichthouders over $ADA. Hoskinson voegde eraan toe dat hoewel het jammer is dat eToro zich genoodzaakt voelde om het token van haar platform in de VS te verwijderen, de verhuizing geen betekenisvolle impact zal hebben op de liquiditeit van $ADA omdat het geen groot handelsvolume verwerkte.

Bitvavo
Koop voordelig 156 verschillende cryptocurrencies bij Bitvavo waaronder ADA.

Ondertussen kondigde Bitstamp, een van ‘s werelds langstlopende cryptocurrency exchanges en Europa’s grootste exchange naar handelsvolume, aan dat het ADA naar de beurs brengt.

In een blogpost merkte Bitstamp op dat Cardano een platform is dat “tools en tech biedt aan innovators en visionairs om hen te helpen, zoals Cardano zelf zegt, om “macht te herverdelen van onberekenbare structuren naar de marges naar individuen”.

Opmerkelijk is dat het aantal Cardano ($ADA) adressen die de cryptocurrency staken in slechts twee maanden tijd met meer dan 100.000 is gegroeid, omdat meer investeerders op de cryptocurrency en zijn ecosysteem wedden. Uit gegevens blijkt dat er $54,07 miljard aan de cryptocurrency is gestaked in 2.931 actieve pools, wat neerkomt op meer dan 72% van het aanbod van ADA.

Eerder dit jaar explodeerde de prijs van ADA voorafgaand aan de uitrol van de langverwachte Alonzo hard fork, die slimme contracten in het netwerk brengt en het in staat stelt om te concurreren met de Binance Smart Chain (BSC), Ethereum (ETH), en Solana ($SOL).

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.