20 Thaise bedrijven melden zich aan voor een crypto exchange licentie

//20 Thaise bedrijven melden zich aan voor een crypto exchange licentie

20 Thaise bedrijven melden zich aan voor een crypto exchange licentie

In navolging van een nieuw licentiesysteem voor de cryptocurrency sector dat sinds 16 juli van kracht is, heeft de Thaise Securities and Exchange Commission (SEC) meer dan 20 aanmeldingen ontvangen van bedrijven die een cryptocurrency exchange in het land willen runnen.

De Bangkok Post liet in een nieuwsbericht van vandaag weten dat een senior werknemer van de SEC officieel heeft bevestigd dat de beoordelingsprocessen voor een licentie in volle gang zijn:

>

Veel bedrijven, die geïnteresseerd zijn in het opzetten van een exchange voor digitale activa, beweren dat digitale activa en de handel in cryptocurrency flink marktactiviteit kennen.

De eerder genoemde regelgeving die geldt sinds 16 juli laat toe dat ICO-participanten betalingen doen in Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Stellar en Litecoin.

Het omarmen van cryptocurrency in Thailand met behulp van regelgeving volgt na het bericht uit de Filipijnen, dat de accreditatie van twee nieuwe cryptocurrency exchanges door de Filipijnse centrale bank beschrijft. Hiermee is het aantal gereguleerde exchanges in het land gegroeid naar vijf. Naast deze ontwikkeling op het vasteland van de Filipijnen, zijn er in het noorden van het land 25 crypto exchange licenties verstrekt aan bedrijven in een economisch grondgebied dat onder toezicht staat van de overheid.

De trend van het omarmen van cryptocurrency lijkt in Oost-Azië flink te groeien. Deze trend begon vorig jaar in Japan, waar de Payment Services Act werd herzien om Bitcoin en cryptocurrencies te classificeren als wettig betaalmiddel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Bron Crypto Insiders

By |2018-08-10T10:27:19+00:00augustus 10th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie