Uit Analytics gegevens blijkt dat er kort geleden voor 671 miljoen dollar aan Bitcoin is teruggetrokken naar de koude opslag van Coinbase

Uit gegevens van CryptoQuant en Whale Alert blijkt dat in de afgelopen dertien uur een institutionele whale 11.827 Bitcoins heeft gekocht in de grote Amerikaanse cryptobeurs Coinbase en deze heeft teruggetrokken in een kluis voor cold storage.

Crypto trader
Automatisch handelen in crypto? Lees hier meer!

670,9 miljoen dollar in BTC verhuisd van Coinbase

CIO van Moskovski Capital heeft een grafiek van CryptoQuant gedeeld, waaruit blijkt dat institutionele beleggers een voorraad Bitcoin blijven aanhouden en vastbesloten zijn deze voor de lange termijn vast te houden.

De 11.827 Bitcoins die zijn teruggetrokken van Coinbase Pro zijn een equivalent van $670.995.053. De transactie is bevestigd door Whale Alert service die grote crypto transfers bijhoudt.

Onlangs hebben twee grote bankgiganten – Goldman Sachs en JP Morgan – hun plannen aangekondigd om blootstelling aan de vlaggenschip cryptocurrency aan te bieden aan hun vermogende klanten.

Goldman Sachs gaat toestaan dat 2,5 procent van het vermogen van klanten wordt geïnvesteerd in Bitcoin. Analisten van JP Morgan hebben echter ook voorspeld dat Ethereum het waarschijnlijk beter gaat doen dan Bitcoin.

Bitvavo

Bitcoin raakt de $58.400 grens

Op 30 april drukte Bitcoin met twee groene candles af van het $53.000-niveau naar de $57.000-zone brachten en vervolgens de maand in het groen afsloten.

Eerder vandaag ging de nummer 1 crypto een beetje hoger om het $58.400 niveau aan te raken, het stuitte echter onmiddellijk terug.

Op het moment van schrijven, wisselt BTC van eigenaar op $57.859 op de Kraken exchange.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).