Allereerste cryptocurrency exchange sluit zich aan bij Cardano (ADA) staking ecosysteem met één miljoen tokens.

Inhoud:

  • 1.000.000 ADA gedelegeerd door Bitrue (BTR) aan 1LOVE staking pool
  • ADA staking in PowerPiggy verwelkomt nieuwe klanten

XRP centrische multifunctionele cryptocurrency ecosysteem Bitrue (BTR) heeft zijn besluit aangekondigd om deel te nemen aan het validatie proces van Cardano (ADA) met zijn belang van $ 1,5 miljoen.

Crypto trader
Automatisch handelen in crypto? Lees hier meer!

1.000.000 ADA gedelegeerd door Bitrue (BTR) aan 1LOVE staking pool

Volgens het persbericht heeft cryptocurrency exchange Bitrue (BTR) één miljoen Cardano (ADA) tokens gedelegeerd aan de 1LOVE publieke staking pool.

Bitrue delegates $1,5M in ADA tokens to 1LOVE pool
Afbeelding door Bitrue

Bitrue vertegenwoordigers benadrukten dat het 1LOVE poolteam bestaat uit langetermijnvoorstanders van Cardano (ADA). Naast het lanceren van een van de eerste grootschalige ADA-stake pools, bieden 1LOVE-leden zich aan als ambassadeurs van de Cardano (ADA)-gemeenschap om het woord te verspreiden over de blockchain en zijn token.

Adam O’Neill, chief marketing officer van Bitrue (BTR), benadrukte de toewijding van zijn beurs aan de vooruitgang van Cardano en het ADA token:

Bitrue is een enorme voorstander van het ADA ecosysteem, we hebben de munt genoteerd op onze beurs zeer kort na onze lancering na het ontvangen van enorme hoeveelheden verzoeken van de gemeenschap, en we hebben er sindsdien voor gezorgd dat het altijd is opgenomen in onze nieuwe functies, van investeringen tot leningen. We zijn erg verheugd om deze volgende stap te zetten om bij te dragen aan de gemeenschap en de munt te helpen zijn ideaal van wijdverspreide decentralisatie te bereiken.

Het Bitrue (BTR) team schetst dat de eerste partij overgedragen tokens het begin is van een langdurige samenwerking tussen de exchange en Cardano (ADA) staking operators.

Bitvavo

ADA staking in PowerPiggy verwelkomt nieuwe klanten

GliTch_, eigenaar en exploitant van de 1LOVE staking pool stelt dat Bitrue’s beslissing om het Cardano (ADA) validatie proces in te gaan van het grootste belang is voor de hele DPoS blockchain:

Het is een eer om samen te werken met Bitrue en de Cardano Foundation om geselecteerd te worden voor dit pilot programma in een poging om een alternatieve oplossing te brengen voor exchange staking om een levensvatbaar onderdeel te zijn in Cardano’s decentralisatie door middel van community pools. De keuze van Bitrue om een leider te zijn en gemeenschapspools te selecteren heeft een groot potentieel om het netwerk te helpen versterken en een stabiele groei te bieden aan gemeenschapsactiviteiten voor de toekomst.

Bitrue (BTR) staking module PowerPiggy accepteert nog steeds ADA tokens van die Cardano (ADA) enthousiastelingen die de decentralisatie van dit netwerk willen ondersteunen.

Bitrue biedt een concurrerend rendement op jaarbasis van 5,3 procent op alle Cardano (ADA) stortingen.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).