0x (ZRX) toegevoegd aan Coinbase (Pro)

//0x (ZRX) toegevoegd aan Coinbase (Pro)

0x (ZRX) toegevoegd aan Coinbase (Pro)

Coinbase heeft vandaag op haar blog aangekondigd dat het 0x (ZRX) gaat toevoegen aan haar Coinbase Pro platform. Het is hiermee na Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum en Ethereum Classic de 6e coin die je kunt aan en verkopen op Coinbase. Voorlopig is deze handel nog wel voorbehouden voor Coinbase Pro (voorheen GDAX).

Prijs van 0x (ZRX) na deze aankondiging

Het is doorgaans zeer goed nieuws voor de betreffende coins als deze worden toegevoegd aan Coinbase. Dit is immers veruit het grootste platform ter wereld voor het aankopen en verkopen van crypto met fiat. Het Amerikaanse bedrijf heeft een gigantisch aantal accounts, een zeer eenvoudig aan en verkoop proces en ook nog eens een prima app met dezelfde simpele maar toch doeltreffende functionaliteit.

Als gevolg van het nieuws schoot de prijs van ZRX dan ook omhoog, tot ongeveer 0,80$.

0x coinbase zrxNa de aankondiging is direct een flinke spike in de prijs waar te nemen, zelfs in de relatief turbulente laatste 24 uur in crypto-land.

Onlangs liet Coinbase overigens weten dat het haar proces voor het toevoegen van nieuwe coins verbeterd heeft. Hierdoor kunnen we over de komende maanden dus nog wel wat gelijksoortige aankondigingen verwachten.

Bron Crypto Coins NL

By |2018-10-12T07:52:18+00:00oktober 12th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie